Tillsammansläger

Den 19-20 september är du välkommen till en weekend på Drakudden. Vi önskar att helgen ska bli en inspirerande början på höstterminen där vi har riktigt trevligt tillsammans.
Vi vill prioritera en varm gemenskap och många goda samtal med Jesus i centrum. Under helgen kommer det att vara seminarier, gudstjänster och aktiviteter för alla åldrar.
Incheckning sker på lördagen kl. 09:30 och helgen avslutas med lunch 12:30 på söndagen.
Varmt välkommen att följa med oss till drakudden!

Drakudden är en bra lägergård med ett fantastiskt läge vid Mälarens strand i Upplands Bro. Det finns goda möjligheter till bad, bastu och uteaktiviteter. Drakudden har ett fullgott kök och fina samlingslokaler. Det finns möjlighet till övernattning i huvudbyggnad och annex.
Priset för vuxna är 350 kr. Ungdomar (13-18 år) betalar 150 kr och barn (0-12 år betalar 50 kr. I priset ingår mat, aktiviteter och boende. Om du inte vill övernatta så är priset 200 kr för vuxna och oförändrat för barn.
Vi återkommer med program och ytterligare information när lägret närmar sig.
Mer info om lägergården hittar du på: www.drakudden.se

Anmälan sker genom att du skriver upp dig på en lista i pingstkyrkans foajé eller mejlar in din anmälan till: info@vasbypingst.se
I anmälan vill vi att du skriver namn, kontaktuppgifter, eventuella allergier, speciella önskemål, om du har planerat övernattning eller ej och om du behöver skjuts eller tar dig dit på egen hand.


Betalning sker senast den 31 aug till bankgiro 5778-1049. Märk betalningen ”förnamn efternamn—lägeravgift”
Vid frågor kontakta:
Eva Andersson—eva.m.andersson1@gmail.com
Karin Mörk—mork.karin@gmail.com