Julkorgar

För sjätte året i rad delar vi tillsammans med kommunen och Väsby Volontär ut över 100 julkorgar till fattiga familjer i Upplands Väsby. En julkorg innehåller allt vad ett julbord kan tänkas bjuda på till ett värde av ca 600 kronor. Julkorgarna finansieras delvis av våra Skopanmedel, avsatta för sociala insatser, men en stor del av korgarna delas ut tack vare insamlade medel där vi tillsammans kan få vara med och bidra. Förra året samlade vi som församling in till fantastiska 25 korgar, och vi vill inte vara sämre i år. Därför har du nu möjlighet att vara med och bidra till detta.

Korgarna kostar 600 kronor. Precis som förra julen har du möjlighet att köpa ett julkort i form av ett värdebevis för 600 kronor som oavkortat går till dessa julkorgar. Kortet är en utmärkt julklapp där det i text framgår att en familj tack vare detta julkort nu får en möjlighet att både äta sig mätta och göra det på ett sätt som hör julen till. Korten kan du köpa via vår kortterminal i kyrkan eller tala med någon av pastorerna för att hämta ut ett om du ger genom till exempel Swish eller Bankgiro.

Du kan såklart även bidra med mindre summor.

Vill du vara med och ge har du flera möjligheter. Du kan:

  • Swisha till 123 174 22 87 (märk ’julkorgar’)
  • Betala via bankgiro: 5778-1049 (märk ‘julkorgar’)
  • Betala via vår kortterminal i kyrkans cafévåning
  • Ge kontant i kollekten på våra gudstjänster