MUSIK- OCH KREATIV LEDARE 50%

Upplands Väsby är en snabbt växande del av norra Stockholm. Nästa år firar församlingen 75 år. Den senaste tiden har församlingen förnyats och vi tar nu sikt på framtiden. Den här tjänsten är en viktig del i det arbetet.

Vi önskar att musik och kreativitet ska vara en central del i församlingslivet. Vi vill även dela med oss av det vi har så att det kan bli till hjälp och inspiration i Upplands Väsby.

GUDSTJÄNSTEN
Du finns med i gudstjänstgruppen och ansvarar tillsammans med det kreativa rådet för musiken och de andra kreativa uttryckssätten i gudstjänsten. Du bygger team runt musiken och finns själv med och leder huvuddelen av musiken i söndagens gudstjänster.

KREATIV SKOLA
Tillsammans med församlingens kreativa råd och de olika frivilligledarna ansvarar du för att starta upp och utveckla en kreativ skola i kyrkan. Du finns själv med som en utav kursledarna. Skolan riktar sig till hela Upplands Väsby.

Vi söker dig som har en varm tro och ett tydligt församlingsengagemang. Vi ser att du är kreativ, driven och tycker om att arbeta i team. Du är van att sjunga och leda musik och spelar något instrument. Det är även positivt med erfarenhet inom flera kreativa områden och viktigt att du självständigt kan planera ditt arbete.

Tjänsten ligger just nu på 50% men det finns i framtiden möjlighet till utökning om arbetet utvecklas.

Målet är att starta upp den kreativa skolan i början av höstterminen 2017. Tillträde till tjänsten måste därför ske innan dess. Målsättningen är den 1 mars, men det är förhandlingsbart.

Välkommen att ansöka eller ställa frågor till:

Emanuel Alenklint
0737-264661
emanuel.alenklint@pingst.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *